
Taco med kremostsalsa
Taco er en meksikansk fredagsfavoritt. Prøv oppskriften vår på taco med kjempegod kremostsalsa!
Ingredienser
- 200 g Apetina® Naturell Kremost
- 2 avokado
- 0.5-1 fersk rød chilipepper
- 1 rødløk
- 2 fedd hvitløk
- 16 cherrytomat
- Skall fra 2 og saft fra 1 lime
- 1 håndfull bredbladet persille
- 300 g kjøtt (storfe eller kylling)
- 8 tacoskjell
- salt
- pepper
Slik gjør du
Slik gjør du
Kremostsalsa er laget på Apetina Kremost Naturell, som har en god og frisk smak, blandet sammen med avokado. Kremostsalsa gir et smakfullt og annerledes taco måltid.
- Finhakk chili og rødløk.
- Hakk hvitløk og del cherrytomatene i båter.
- Skrell avokadoene og skjær dem i terninger.
- Ha ingrediensene i en bolle og vend forsiktig inn kremost. Smak til med salt og pepper.
- Stek valgfritt kjøtt i en stekepanne.
- Fyll tacoskjellet med kremet avokado- og kremostsalsa som du topper med favorittkjøttet ditt. Topp tacoen med et par ringer med rødløk og finhakket persille.
Og slik har du laget kjempegod taco med kremostsalsa! Vel bekomme.
Tips
Kremosten gir en rund smak til salsaen og en god myk kontrast til det sprø tacoskjellet.
Tips
Kremosten gir en rund smak til salsaen og en god myk kontrast til det sprø tacoskjellet.