
Grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus
Grillet hamburger smaker fantastisk godt. Hamburgerkjøttet blir saftig og velsmakende på grillen, og man kan variere med tilbehøret slik at man ikke går lei i løpet av sommeren.
I denne oppskriften har vi laget grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus, og vi har lagt til en god hjemmelaget coleslaw som prikken på i'en. Denne oppskriften er verdt å prøve!
Ingredienser
Coleslaw
- 200 g finhakket hodekål
- 200 g revet gulrøtter
- 2 ss majones
- 2 ss Créme Fraiche
- 1 ss søt sennep
- salt
- pepper
- sukker
Burger
- 500 g karbonadedeig
- 6 ss barbequesaus
Topping
- 4 skiver Castello® Burger Blue
- 4 burgerbrød
- 1 tomat
Slik gjør du
Slik gjør du
- Bland crème fraîche, majones og søt sennep. Smak til med salt, pepper og sukker.
- Tilsett kål og gulrøtter, og rør til alt er blandet. La røren stå i ca en time.
- Form kjøttdeigen til 4 karbonader på ca. 125 gram hver og smak til med salt og pepper.
- Pensle burgerne med en generøs mengde barbequesaus og legg dem på grillen.
- Topp deretter burgerne med Burger Blue – og gi det et par minutter til osten har smeltet.
- Varm hamburgerbrødene og legg en skje med coleslaw på den nederste halvdelen av brødet. Legg deretter en burger, og en bit av tomat på brødet – avslutt med den øverste halvdelen av burgerbrødet, og smør med ønsket mengde barbequesaus.
- Og slik har du laget kjemepgod grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus! Vel bekomme!