Grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus

Grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus

Stemmer

(1 stemmer)

Grillet hamburger smaker fantastisk godt. Hamburgerkjøttet blir saftig og velsmakende på grillen, og man kan variere med tilbehøret slik at man ikke går lei i løpet av sommeren.

I denne oppskriften har vi laget grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus, og vi har lagt til en god hjemmelaget coleslaw som prikken på i'en. Denne oppskriften er verdt å prøve!

Ingredienser

Coleslaw

  • 200 g finhakket hodekål
  • 200 g revet gulrøtter
  • 2 ss majones
  • 2 ss Créme Fraiche
  • 1 ss søt sennep
  • salt
  • pepper
  • sukker

Burger

  • 500 g karbonadedeig
  • 6 ss barbequesaus

Topping

  • 4 skiver Castello® Burger Blue
  • 4 burgerbrød
  • 1 tomater

Slik gjør du

Slik gjør du

- Bland crème fraîche, majones og søt sennep. Smak til med salt, pepper og sukker.

- Tilsett kål og gulrøtter, og rør til alt er blandet. La røren stå i ca en time.

- Form kjøttdeigen til 4 karbonader på ca. 125 gram hver og smak til med salt og pepper.

- Pensle burgerne med en generøs mengde barbequesaus og legg dem på grillen.

- Topp deretter burgerne med Burger Blue ­– og gi det et par minutter til osten har smeltet.

- Varm hamburgerbrødene og legg en skje med coleslaw på den nederste halvdelen av brødet. Legg deretter en burger, og en bit av tomat på brødet – avslutt med den øverste halvdelen av burgerbrødet, og smør med ønsket mengde barbequesaus.

- Og slik har du laget kjemepgod grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus! Vel bekomme!

Print