Grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus

Grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus

Stem 1
Stem 2
Stem 3
Stem 4
Stem 5

(1 stemmer)

Grillet hamburger smaker fantastisk godt. Hamburgerkjøttet blir saftig og velsmakende på grillen, og man kan variere med tilbehøret slik at man ikke går lei i løpet av sommeren.

I denne oppskriften har vi laget grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus, og vi har lagt til en god hjemmelaget coleslaw som prikken på i'en. Denne oppskriften er verdt å prøve!

Ingredienser

Coleslaw

  • 200 g finhakket hodekål
  • 200 g revet gulrøtter
  • 2 ss majones
  • 2 ss Créme Fraiche
  • 1 ss søt sennep
  • salt
  • pepper
  • sukker

Burger

  • 500 g karbonadedeig
  • 6 ss barbequesaus

Topping

  • 4 skiver Castello® Burger Blue
  • 4 burgerbrød
  • 1 tomater

Slik gjør du

Slik gjør du

- Bland crème fraîche, majones og søt sennep. Smak til med salt, pepper og sukker.

- Tilsett kål og gulrøtter, og rør til alt er blandet. La røren stå i ca en time.

- Form kjøttdeigen til 4 karbonader på ca. 125 gram hver og smak til med salt og pepper.

- Pensle burgerne med en generøs mengde barbequesaus og legg dem på grillen.

- Topp deretter burgerne med Burger Blue ­– og gi det et par minutter til osten har smeltet.

- Varm hamburgerbrødene og legg en skje med coleslaw på den nederste halvdelen av brødet. Legg deretter en burger, og en bit av tomat på brødet – avslutt med den øverste halvdelen av burgerbrødet, og smør med ønsket mengde barbequesaus.

- Og slik har du laget kjemepgod grillet hamburger med blåmuggost og barbequesaus! Vel bekomme!

Print