Biff, grønn saus og fennikelsalat
30 min
Å lage en smakfull grønn saus gjør biffen din uslåelig. Server med stekte poteter og en sprø fennikelsalat. En deilig middag på mindre enn 30 minutter.
Ingredienser
|
Baby poteter
|
400 gram |
|---|---|
|
Biff
|
4 |
|
Olivenolje
|
|
|
Salt
|
Grønn saus
| 200 gram | |
|
Blansjert, avrent og avkjølt babyspinatblader
|
125 gram |
|
Melk
|
½ |
|
Mandler
|
20 |
|
Klype skall av sitron (valgfritt)
|
1 |
Fennikelsalat
|
(250 g) fennikel skåret i tynne skiver på et rivjern
|
1 |
|---|---|
|
Hakket persille
|
2 ss |
|
Olivenolje
|
1 ss |
|
Sitronsaft
|
1 ss |
|
Salt
|
Tvist
|
Overskytende grønn saus kan brukes til fisk, stekte grønnsaker eller fjærkre.
|
|---|
Servering
|
Topp biffen med grønn saus og Apetina® I lake naturell
|
|---|
Slik gjør du