בטוח וטרי

Melk er unikt

Vår ferske melk er naturlig næringsrik, og vi forvandler det til hundrevis av deilige meieriprodukter for å hjelpe deg å nyte et sunnere liv.

Lær mer om Arla Eies af bøndene

Fra kua til deg

Melken fra våre kyr er hovedingrediensen i Arlas produkter. Vi produserer hundrevis av forskjellige meieriprodukter - og uansett hvilket Arlaprodukt du velger, kan du være sikker på at det er fullpakket med de naturlige og næringsrike kvalitetene som melk har.

Melk er en naturlig næringskilde

Melk er den naturlige kilden til alle våre meieriprodukter, og vi ønsker å fortsette med det. Det krever en spesiell kombinasjon av tradisjonelt håndverk og ny teknologi til å lage våre produkter, mens man fortsatt bevarer melkens naturlige godhet. Og selvfølgelig, vi bruker nøye utvalgte ingredienser, tilsetninger og naturlige smaker.

Melk i alle våre meieriprodukter

Vår melk blir brukt på mange forskjellige måter og kan bli funnet i alle våre meieriprodukter.

Se alle våre produkter

Fullt av kalsium og vitaminer

Melk inneholder næring som din kropp trenger for å fungere riktig, for at du skal føle deg bra og for å få det meste ut av livet ditt. Det kan hjelpe deg å bli sterkere, vokse, lære, leke og møte dine daglige utfordringer - ikke bare som et barn, men gjennom hele livet. 

De gode tingene i meieriprodukter