בטוח וטרי

Eies av bøndene

Arla er eid av bøndene som produserer mesteparten av vår melk. De er opptatt av å produsere melk av høy kvalitet på en ansvarsfull måte hver dag.

Lær mer om Arla Eies av bøndene

Gir deg de beste meieriproduktene

Uansett hvilket Arlaprodukt som er din favoritt, kan du være sikker på at det kommer fra et bondeeid selskapet. Ni av 10 liter av Arlamelken kommer fra bøndene som eier Arla, og det er nøye håndtert av det dedikerte teamet hos Arla som er opptatte av å bringe melkens naturlige godhet til deg og din familie.

Vi kontrollerer hvert ledd

Fordi vi er eid av de samme bøndene som produserer melken vår, vet vi alt vi trenger å vite - hvert steg på veien. Det er derfor du kan være sikker på at Arlas meieriprodukter er laget av kumelk med meget høy kvalitet.

Bærekraftig jordbruk - hånd i hånd med naturen

Mesteparten av fôret som brukes av Arlabøndene er produsert av bøndene selv. Dette krever mindre transport og reduserer mengden av importert fôr. Dette reduserer våre karbonutslipp. Når våre bønder produserer sitt egen dyrefôr, kan de kontrollerer kvaliteten for å sikre en bærekraftig og jevn melkeproduksjon av høy kvalitet.

Bærekraftig jordbruk i Arla

Vi tror på trygge, naturlige og sunne meieriprodukter

Som et bondeeid selskapet, er vi forpliktet til høye standarder for dyrevelferd, produktkvalitet og mattrygghet. Vårt kvalitetsprogram heter Arlagården®. Dette gir oss et langsiktig perspektiv for gårdsdrift, og er vår måte å sikre kvaliteten på de produktene du liker.

ההיסטוריה שלנו

Vår arv går tilbake til 1880-tallet

Vår filosofi om å produsere naturlige og sunne meieriprodukter av høy kvalitet, kan dateres tilbake til 1880-tallet, da melkebønder i Danmark og Sverige slo seg sammen med ett felles mål: Å produsere og levere de beste meieriproduktene. Fordi vi er bondeeid, går all vår fortjeneste tilbake til våre eiere. Dette betyr at når folk kjøper produktene våre, blir pengene delt likt mellom hver liter melk som våre eiere har forsynt oss med. Dette er også en viktig del av vår samarbeidsfilosofi.

Besøk en Arlagård

Vi ønsker å invitere deg og din familie for besøke en av våre gårder for å se på den omsorgen som går inn i produksjonen av melk og meieriprodukter. Et gårdsbesøk er en utmerket mulighet til å oppleve lidenskap og engasjement som våre bønder har for melkeproduksjon, samtidig som den tilbyr et innblikk i hva som skjer i begynnelsen av produksjonsprosessen til meieriprodukter.

Finn ut hvor og når du kan besøke en gård

Ansvarlig og bærekraftig forsyning

Vår tilnærming til bærekraftig melkeproduksjon er basert på at vi skal tilby sunn, naturlig og trygg mat til verdens voksende befolkning på en bærekraftig måte. Og vi er ledende i vår bransje. Ett eksempel er vår støtte til ansvarlig produksjon av soya som våre bønder bruker i sitt fôr.

Ansvarlig forsyning
החקלאים