Ost

Castello kremoster Ingefær og Chili 125g

kremoster Ingefær og Chili 125g
Ost

Castello kremoster Ingefær og Chili 125g

Castello dekorerte kremoster kommer i en unik ring og er dekket med ekte ingredienser som nøtter, frukt, urter og krydder. I Chili & Ingefær får du nøye utvalgte krydder som er blandet fint med hverandre og skaper en spennende smaksprofil. Oppskriften er inspirert av duften og kryddersmaken av kokosbasert Thai curry og Thai-kjøkkenet helt generelt, men med en Castello-vri! Ekstra krydret, litt søt & deilig kremet. Et supert al-ternativ for alle der ute som elsker sterk mat! Den smaker herlig på brød og kjeks og går veldig godt sammen med utvalgt tilbehør som bær, grønnsaker, kjøtt og frukt. Og vi kaster aldri god ost! Vi elsker å nyte den på toppen av brunsjmat som tropiske luftige pannekaker, lage meksikansk inspirert snacks som fylte paprika og til og med eksperimentere med kremost på italiensk pizza til middag.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1366 kJ/330 kcal, Fett 30 g hvorav mettet fett 19 g, Karbohydrater 6,8 g hvorav sukkerarter 5,9 g, Protein 7,6 g, Salt 1 g

Ingredienser

Melk, fløte, Ingefær - og chili blanding ( vann, kandisert ingefær, ingefær i terninger, hvitløkspuré, knust chili, sukker, maisstivelse, salt, malt ingefærrot, krydder, limejuicekonsentrat), kokosnøtt, chili, salt, melkeprotein, gelatin, johannesbrødgummi, sorbinsyre, melkesyrekultur.

GTIN

5711953144738

Castello Alle Castello produkter
Last mer