Ostekake i lag med ananas

Ostekake i lag med ananas

Stem 1
Stem 2
Stem 3
Stem 4
Stem 5

(1 stemmer)

Ostekake er for mange en stor kakefavoritt og det skjønner vi godt! Det finnes uendelig mange måter å lage en ostekake på, og i denne oppskriften har vi laget ostekake i lag med ananas.En kjempegod og frisk ostekake!

Ingredienser

Oppskrift til 4 Portioner porsjoner

  • 1/3 av en fersk ananas
  • 2 ss sukker
  • sitronmelisse
  • 2½ dl kremfløte
  • 12-14 makroner
  • 1 pakke Castello® Kremostring Ananas

Slik gjør du

Slik gjør du

- Skjær ananasen i små biter. Mariner med kvernet sitronmelisse og 1 spiseskje sukker.

- Bland kremosten, 1 ss sukker og 0,5 dl kremfløte. Pisk til det er lett og luftig.

- Pisk den resterende fløten stiv og vend det forsiktig inn i kremostblandingen. Hell det så inn i en sprøytepose.

- Fordel ananasen i fire glass.

- Strø over knuste makroner og topp med en god porsjon av kremostblandingen.

Retten kan serveres umiddelbart, i motsetning til ostekake som må kjøles ned. Vel bekomme!

Tips

Istedenfor ananas, prøv å lage den med rabarbrakompott eller finhakkede jordbær i sesong. Det finnes mange mulige variasjoner!

Print