Kanelboller
1 h 45 min
Kanelboller er rett og slett vanskelig å motstå! I denne oppskriften har vi gått bort fra den tradisjonelle kanelbollen. Ved å bake kanelboller løst sammen i en bakeform, trenger du ikke styre med å dele dem opp – bare la alle rive av det de ønsker å spise. Prøv kanelboller med kremost neste gang du baker!
Ingredienser
Deig
|
Melk
|
4 desiliter |
|---|---|
|
Gjær
|
50 gram |
|
1 stk egg
|
|
|
Salt
|
2 teskjeer |
|
Sukker
|
1½ desiliter |
|
Kardemomme
|
3 teskjeer |
|
Hvetemel
|
11 desiliter |
|
Mykt smør
|
150 gram |
Fyll
|
Apetina® Naturell kremost
|
150 gram |
|---|---|
|
Brunt sukker
|
1 desiliter |
|
Kanel
|
2 ss |
|
Mandelflak
|
100 gram |
Pensle med
|
1 stk egg
|
|---|
Glasur
|
2 ss Apetina® Naturell kremost
|
|
|---|---|
|
Sitronsaft
|
2 ss |
|
Melis
|
2 desiliter |
Slik gjør du
Kanelboller med kremost som fyll passer perfekt – mer smak, mindre fett.
Kanelboller kan også toppes med rosiner, nøtter eller tørkede bær. Eller alt samtidig!