Frokostmuffins
40 min
Deilig frokostmuffins med smak av crispi bacon og smeltet cheddarost. Prøv denne gode oppskriften og du blir hektet! Frokostmuffins er fylt med revet squash og er perfekte å starte dagen med, eller pakke med som niste til lunsj. De smaker nemlig like godt både kalde som varme. Lag opp en batch og legg i fryseren, så har du rask og god frokost og niste i hverdagen.
Ingredienser
|
Bacon i skiver
|
150 gram |
|---|---|
|
Melk
|
2 desiliter |
|
Egg
|
2 |
|
Mel
|
3½ desiliter |
|
Sukker
|
1 teskje |
|
Bakepulver
|
1 teskje |
|
Salt
|
½ teskje |
|
Squash
|
½ |
| 150 gram |
Tvist
|
Frokostmuffins kan enkelt lages glutenfritt ved å benytte glutenfritt mel, gjerne en blanding av lyst og grovt.
|
|---|
Servering
|
Frokostmuffins spises som de er, eller med litt grønn salat på siden.
|
|---|
Slik gjør du
Slik lager du frokostmuffins: